Att försöka få var sak på sin plats

IMG_1444

Jag taggar inför ledigt, smider lite planer och funderar över det här med var sak på sin plats. Just nu känns det som om sakerna är överallt och ingenstans. Bah, jag blir så less.. Kaos hemma gör att det blir kaos i hjärnkontoret också. Så veckans program blir alltså att försöka bringa ordning i kaoset, inte så lätt men ack så nödvändigt. Sen när jag har fixat undan kaoset, då skall jag unna mig brunchevent på Raawka och Melissa Horn i stadshuset.

Har jag förresten berättat om min passion för doftljus. Jag äälskar dem! Brukar alltid se till att hamstra på mig ett lager ljus när jag åker över till Umeå. Nu får jag hoppas att det blir en trip under våren också så jag kan gå bananas inne på Lagerhaus och Åhlens.

2 thoughts on “Att försöka få var sak på sin plats

 1. Know the feeling, haatar då jag har o-ordning men ibland är jag nog för lat (eller pga tidsbrist) att göra något åt det. Men ibland kan jag inte göra viktiga saker som att t.ex. läsa eller göra arbeten om det är kaos runt mig. Då måste jag göra en raivari-städning innan 😉

  Och doftljus ❤ har du doftat på Klintas massageljus/doftljus? 🙂

  Gilla

  1. Det typiska var ju när jag studerade att jag alltid började städa istället för att läsa på tent. Nu har jag inget sånt viktigt mera så nu lämnar det mesta.
   Nej, det har jag faktiskt inte, men vet att de säljer Klintas varor på en blomaffär jag brukar besöka.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s