10 instagrambilder i februari

Så har det blivit mars och tid att sammanfatta den gångna månaden genom instagram. IG har fullkomligt exploderat för mig de senaste månaderna, det var nog för alla de fina motiv jag fotade och laddade upp under vår semesterresa. Efter det bestämde jag mig också för att enbart sprida positiva och vackra bilder i mitt flöde. Bilder som jag blir glad av och bilder som kan glädja andra, å så några selfies ibland också hehe. Nå, en vanlig recap till den gångna månaden alltså. Vill du följa mig hittar du mitt konto på @finachristinas , just nu är jag med på #fotoutmaningmars2016 och försöker fota varje dag enligt tema.

feb1 feb2 feb3 feb4 feb5 feb6 feb7 feb8 feb9 feb10

Att få sminka sig lördagssnygg / En skidtur i solskenet / Jag och fina Anne / Snögubben, blev som ett barn på nytt bland barnen / Min vackra fredagsbukett / Februari bjöd också på fina morgnar / Vändagen / Tedrickandet och dess visdom / Prinsessan Christina på maskerad / Varm oboy en fredagskväll

2 reaktioner på ”10 instagrambilder i februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s