Att vara effektiv i ett kaosrum

Alltså, den här synen och det här rummet. Jag blir alldeles matt varje gång jag vistas här. Saker i överflöd och det känns inte riktigt hemma. Det är väl det mest negativa med att bo två personer i en trea. Det ena rummet blir ett överflödsrum. Jag funderar på att möblera om, kanske det ger rummet lite mer liv. Eller vad tror ni? Vad skulle ni göra?

IMG_1452

Den bruna soffan är bara tillfälligt placerad i väntan på terrassäsongen.

I övrigt så har jag en riktigt effektiv ledighet på gång här. Bilbesiktning, loppisbordsfix och ett efterlängtat frissabesök imorgon. Jaa, äntligen har jag fått tummen ur och fixat bort en hel del saker från min lista, såna där grejer som bara lämnar på hälft i vardagen. Ja sen borde jag ju städa också, men kanske det finns tid över till det någon dag här snart.

Men ja, kaosrummet var det ja… Hjälp! 

4 thoughts on “Att vara effektiv i ett kaosrum

 1. Det är knepigt, jag förstår att han vill ha sina grejor i fred. Kanske det ändå skulle gå att möblera om? För jag antar att ni inte vill ha varsitt rum/sovrum, annars kunde han ju få inreda sitt rum bäst han vill och du ditt 🙂

  Gilla

 2. För mig skulle det vara drömmen att få ha ett tredje rum på två personer. Jag behöver verkligen ett arbetsrum 🙂 men som tur är det också på G riktigt snart för vår del! Men till ert rum, alltså jag skulle satsa på att ta bort lite möbler och grejer? Behövs två soffor? Smartare förvaring för de grejer som blir ”överflödiga”. Använder ni rummet till arbetsrum? Om inte så kanske man kan hitta på nåt helt annat med rummet? Gym, eller vad som helst? 🙂

  Gilla

  1. Tanken är ju att detta rum skulle fungera som arbetsrum/övernattningsrum Den extra soffan (bruna) har vi här inne för att den inte kan stå i vårt kalla o fuktiga förråd över vintern. Den skall vanligtvis stå ute på terrassen. Joo, just nu så är det mycket grejer överallt.. Känner så att jag skulle behöva rensa ur en massa, men tyvärr är mycket av grejerna sambons och de får jag inte röra. 😦

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s