Lady in grey

IMG_1483

Ja, alltså.. det hände en grej! Fniss! För mig har hår alltid bara varit hår, det växer och jag är inte rädd för förändringar. Så idag vid frissan bestämde vi oss för att försöka få det grått, askigt grått. Å minsann lyckades vi! Det finns partier, som t.ex. nacken och riktigt vid öronen som är mörkare grå, men för min del tycker jag bara att det är sjukt snyggt.

Jag har bestämt mig för att spara ut en längre frisyr, min målbild finns här. Så klippte vi enbart det nödvändigaste, nacken, och så passade jag på att klippa lugg. Lite förändring i frisyrväg får det lov att va, så jag orkar spara. För tålamod att vänta på att håret skall växa, det har jag lite av.

IMG_1487

Ibland får man väl leka wannabe också och posera för alla grannar som kör förbi. 

23 thoughts on “Lady in grey

  1. Jättesnyggt, passar dig jättebra, och jag tror också att du kommer att passa jättebra i din målbild. Och kanske det inte ens tar såå länge tills du e där? 🙂 tycker ju att korta hår växer så snabbt, men det kanske bara är inbillning. Hehe.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s