Mina tre pepplåtar

Just nu har jag tre låtar som alltid får mig på gott humör, eller som får mitt humör maxat ännu mer. Musik är en fantastisk grej som verkligen kan påverka ens känslor, både positivt och negativt. Förstås är det ju trevligare om musiken får dig på gott humör än om den tynger ner dig. Jag har också en viss typ av musik, den mer melankoliska sorten, som jag lyssnar på när jag behöver få vara ensam med mina tankar.

Nå, idag delar jag med mig av tre pepplåtar, länkarna går till Spotify.

Sabina Ddumba – Not too young , en sån låt som jag inte kan få nog av. Texten är mitt i prick och passar nog så bra in i livet.

Alan Walker – Faded, det är något med mig och technoliknande musik. Varje gång låten spelas på radio och jag kör bil skruvar jag upp volymen. En perfekt pepplåt, speciellt när du vill ha lite party en vanlig mitt i veckan dag.

Den tredje och sista låten är ingen mindre än Miriam Bryants tolkning av Ett sista glas. Gåshudsframkallande. Jag är så taggad inför hennes framträdande på Rockoff i sommar. Jag kommer nog stå långt fram i publikhavet. Å hon verkar vara så cool och inspirerande också.

Har du några låtar som peppar dig extra mycket just nu? Dela gärna med dig! Om det blir tillräckligt många kanske jag fixar en peppig låtlista för våren.

3 thoughts on “Mina tre pepplåtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s