Önskelista för mars

Att göra upp en önskelista månad för månad känns som ett bra beslut i år. Jag får en chans att sikta in mig på specifika områden eller möjlighet att ta ytterligare ett steg mot något av målen. Innan jag ordar mer om önskelistan för mars vill jag börja med att se om hur det gick för februaris lista.

Röra på mig. Spontana fotograferingsrundor. Lära mig lightroom o photoshop. Tid i köket. Tid för vila och må bra-saker.

Så tänkte jag då i februari och visst.. det gick nästan vägen den här månaden också. Men någon spontan fotograferingsrunda blev det tyvärr inte. Nå, låt oss sikta framåt och se vad jag önskar mig i mars, den sista vintermånaden, intåget i våren.

IMG_1477

I mars vill jag finna tid för positivitet och målmedvetenhetstänket. Jag skall också ta tag i springadet igen, på riktigt den här gången. På tal om att springa, så skall jag också reda ut om det är ett par adidas sneakers jag vill ha, eller ett par converse. Vilket i-landsproblem med vår- och sommarskorna alltså. 1. Positivt. 2. Träning. 3. Nya vårskor.

Kanske anar jag vår i luften, ja det gör jag nog. Å som jag längtar efter våren alltså, men ännu vågar jag inte ropa hej våren! på ett tag. Men, den finns i luften..

Du kan läsa januari och februaris önskelista genom att klicka på månaderna.

One thought on “Önskelista för mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s