Att gå en fortsättningskurs

Hej på er, först och främst tack för att ni läste gårdagens inlägg! Å tack för hejaropen, gillningarna och peppen! Ikväll har jag äntligen fått sätta mig på kursbänken igen. Under hösten deltog jag i en nybörjarkurs i fotografering och då var det sagt att fortsättningskursen inte skulle bli av till våren. Tänk vad glad jag blev då i januari när jag fick sms om att en fortsättningskurs blir av! Jag var snabb som sjutton att anmäla mig kan ni tro.

Så, nu blir det onsdagskvällar in i april som jag skall få fördjupa mig i lång exponeringstid, landskapsfotografering, fåglar och blå timmen bland annat. Det roliga är att vi verkar vara ett väldigt blandat gäng, långt mer erfarna fotografer och så ett par av oss som gick nybörjarkursen i höstas. Ser ännu mer framemot den här våren nu! Pepp, pepp..

IMG_0072

4 reaktioner på ”Att gå en fortsättningskurs

  1. Jag blir alltid så inspirerad av att gå på fotokurs, dessutom är det roligt att fota i grupp med likasinnade. Därför brukar jag gå just denna kurs om och om igen 😉 hehe.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s