Föreläsningstips: Träna på din livsglädje

Idag vill jag tipsa er om ett fantastiskt föreläsningstillfälle i Vasa, ett tillfälle som jag inte vill att ni går miste om. Tyvärr kan jag själv inte delta och det är jag så ledsen över. Men jag hoppas att ni andra kan få redskap för att träna er livsglädje tillsammans med Christoph Treier. Jag har själv hört honom föreläsa flertalet gånger och han är mycket duktig. Jag rekommenderar!

Så här beskriver Skafferiet Ritz föreläsningen:

Christoph Treier – Träna på din livsglädje

Du kan träna på din livsglädje. Det är delvis ett medvetet val, men det finns även verktyg som underlättar för att bli en glad och nöjd person. Föreläsningen sporrar till eftertanke. Christoph Treier är en av de ledande mentala tränarna i Europa och är känd för sin förmåga att få varje idrottare att prestera på sin toppnivå. Han coachar och gör också mentala träningsprogram för t.ex. företagsledare, politiker, musiker, sångare, dansare och tv-personligheter. Christoph är en mycket omtyckt föreläsare vid kongresser och seminarier världen över.

Var? Skafferiet Ritz, Vasa. När? 30 mars kl. 18. Anmälan görs här. Facebookevenemanget finns här.

2 thoughts on “Föreläsningstips: Träna på din livsglädje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s