Fredagsfrågan #32. Vad är du mest stolt över?

I denna veckans fredagsfråga kommer jag skryta på mig själv! Så är du en sån person som ogillar det så avråder jag dig från att fortsätta läsa. Gå och läs något annat en stund och återvänd imorgon, då lovar jag att du hittar något annat här.

Jag drog lappen ur burken och fick riktigt ta mig en funderar, vad är jag mest stolt över? Men sen så satt jag och filade på ett annat inlägg som kommer upp imorgon och då slog det mig. Det är ju klart som korvspad att det är mig själv jag är mest stolt över. Lilla jag och allt det jag åstadkommit så här långt i livet.

IMG_1481

Om vi tar det från början: Jag är stolt över att jag lyckades genomföra en yrkesutbildning och en studentexamen samtidigt. Jag är stolt över att jag kom in på barnträdgårdslärarutbildningen och gick därifrån med ett yrke som jag inte hade kunnat tänka mig att jag skulle bli när jag slutade högstadiet. Jag är stolt över mitt yrke och den arbetserfarenhet jag samlat på mig. Både de fantastiska tiderna när jag lärt mig massor och även de jobbiga stunderna när jag tvivlat men sen insett att det goda alltid vinner. Jag är stolt över att jag lärt mig så mycket om mig själv och att jag idag känner mig rätt säker på vad jag vill och vem jag är. Jag är stolt över de val jag gjort och att de har tagit mig så här långt. Jag är stolt över att se mig själv utvecklas, både fysiskt och psykiskt. Jag är stolt över att våga ta små steg utanför the comfortzone med jämna mellanrum. Jag är stolt över att jag är jag.

Nu vill jag att ni berättar, vad är ni mest stolta över? Skryt gärna lite extra.. nu när jag ger er möjligheten. 


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

4 thoughts on “Fredagsfrågan #32. Vad är du mest stolt över?

  1. Jag tycker absolut man ska få skryta lite med sig själv 🙂 man är ju ändå den enda personen man måste umgås med hela livet, så lika bra att tycka om sig själv under resan! Och btw, sååå snyggt hår du har på bilden ! *emoji med hjärtögon*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s