Tre från en lördag i mars

IMG_1536 IMG_1542 IMG_1544

Här har vi en lugn och planlös helg på gång. Jag gick och la mig tidigt igår och vaknade utvilad vid halv åtta. Städat undan veckan har jag orkat med idag, men inte mycket annat. Har ännu känningar av tisdagens operation. Ja, det var tid att operera bort den sista visdomstanden då. Så nu är alla fyra borta!

Så där annars sitter jag och googlar vidvinkelobjektiv, tatueringsinspiration och annat skojigt. Läser lite bloggar och stickar. Håller på med ytterligare en kofta, i det mjukaste akrylgarnet. Det blir en lång variant den här gången, som jag hoppas få färdig snart så jag kan börja använda den tillsammans med läderjackan. Ja, vårkänslor så in i vassen mellan varven.

Hoppas ni har en bra helg!

2 thoughts on “Tre från en lördag i mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s