Avsnitt 11: Har du mens eller?

Så var vårt elfte avsnitt ute och vi snackar om…. *trumvirvel* mens! När vi fick vår mens, hur jobbig omgivningen kan vara när man är ung tjej och just har fått eller ska få sin mens och om femojis. Ja, in och lyssna!

Vill du dela din menshistoria eller har du andra synpunkter på våra avsnitt eller podden så får du gärna höra av dig.

poddsondagsoppet@gmail.com och kom ihåg att vi numera också finns på Autre.

3 reaktioner på ”Avsnitt 11: Har du mens eller?

  1. Här har ni en som tummar upp för menskoppen 🙂 billigt, enkelt och mest hygieniskt 🙂 angående storlekarna brukar det finnas två olika; för kvinnor som fött barn och för kvinnor som inte fött barn 😉 funderade på hormonspiral med gyn, och var 100% på att det är ett preventivmedel för mig, tills jag fick veta att man helst skall använda bindor tillsammans med spiral.. Nej tack till bindor! Ja tack till menskoppen! Tänk att det föll på en sådan detalj, hahah 😀

    Gilla

      • Sen kan ja komma med ännu ett ´pro tip´:P jag har två olika.. En vanlig och en ´soft´.. Den som är mjuk är ett elände.. Den liksom skruttar ihop sig och hamnar fel (=läcker), alldeles för mjuk helt enkelt 😉

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s