Trädgårdsdrömmar

I helgen plockade jag fram trädgårdsböckerna och började så smått drömma om det som komma skall. Glädjen var stor när jag i somras fick fixa och dona i min alldeles egna lilla trädgård. I nuläget finns där tre odlingslådor och en stor terrass. Häckar blev planterade i fjol och det ryktas att ett insynsskyddande staket skall byggas nu i vår. Själv drömmer jag om blommor och en bärbuske. Skulle så gärna vilja ha en rabatt med lite olika sommarblommor som jag kan plocka in och göra buketter av i sommar. Men, nu skall jag sluta drömma och visa er tre bilder från förra sommarens trädgård.

IMG_8916 IMG_8920 IMG_8921

4 thoughts on “Trädgårdsdrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s