Partylite-förevisning hos mamma

Igår var jag på ett hemmaparty, jag är inte precis den som är så där riktigt intresserad av olika hemmapartyn men ibland kan det vara kul. Just den här gången var det partylite, doftljus och ljuslyktor, som var huvudnumret. Å så förstås mammas goda bakverk då. Fick ju åtminstone tillfälle att försöka fota olika ljus och så, en del fint fanns det nog där i katalogen och under förevisningen. Jag som älskar doftljus så nöjde mig till sist med en förpackning teljus som doftar äppelblom. Allt för att få in lite vår och sommarkänsla så småningom.

IMG_1561 IMG_1567 IMG_1576

Konsulenten Anne hade spridit ut ljusen lite här och var hemma hos mina föräldrar så vi fick en chans att gå runt och kika och dofta på lite olika doftljus. En hel del härliga och somriga dofter fanns det minsann i utbudet just nu. Nu får jag pricka av en del hemmapartyn på listan då, det konstigaste jag varit på var bh-party och sen har jag väl rundat alla de andra också.

Är ni en hemmapartyperson? Har ni någon specifik favorit när det kommer till såna här partyn?

6 thoughts on “Partylite-förevisning hos mamma

 1. Jag tycker om att gå på olika partyn ibland, men gillar inte de som trycker på för mycket eller om produkterna är dyra. Jag vill oftast inspireras eller få ny info om produkterna 🙂 Men mest tycker jag om att hålla Avon visningar själv det är så roligt när man träffar på människor som kommer på partyt, har ingen aning om vad Avon är eller i vilken prisklass det är och när de ser bra produkter till ett bra pris 🙂 Flera blir typ chockade 😀

  Gilla

 2. Oj bh-party var nåt nytt! Jag är lite tudelad när det kommer till hemmapartyn, på ett sätt gillar att jag att träffas med vänner och kanske nya bekanta och prata och äta lite gott tillsammans. Ofta är det ju ett sånt gäng som aldrig annars skulle träffas, kompisars mammor och mostrar blandat med vänner och vänners vänner. Men å andra sidan tycker jag att den där känslan av att man måste köpa någonting ibland är lite jobbig. Jag har dock blivit mycket bättre på det här med åren. Nu kan jag också låta bli att köpa. Men om man faktiskt är bjuden på något BRA party där man helst skulle vilja köpa hem allt, så kan det ju bli lite jobbigt då grejerna ofta är SÅ HIMLA dyra. Alltså tänk om grejerna skulle vara billigare? Jag tror nog att jag skulle köpa mera då… Som sagt, tudelad!

  Gilla

  1. Ja, känner lite lika som dig.. Det där köptvånget är så påtagligt vid vissa partyn. När jag själv håller partyn så brukar jag försöka välja sådana företag som verkar intressanta och faktiskt kan ge kunden något bra och inte bara dyra produkter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s