Påskpysselsöndagen

IMG_1679

Idag var det tänkt att vi skulle påskpyssla tillsammans med vår yngsta systerdotter, men se det blev inte av. Syrran och hennes sambo som kommit bilande ända från Kaskö stannade kvar ett par timmar och vi försökte bli så kreativa som möjligt tillsammans.

Jag fixade fjädrar av modellera som jag sett på ett pyssligt instakonto och så passade jag på att pärla egna ägg av hamapärlor också. Just äggen har vi pärlat ganska flitigt på mitt jobb den senaste veckan och det där med hamapärlor är ju så fantastiskt roligt.

IMG_1682

Tja, kanske det här med påskpysslande på palmsöndagen kunde bli en tradition känner jag. En fin start på påskveckan. Nu skall jag så påskgräs och sen bila iväg och träffa en vän som jag inte sett på väldigt länge.

One thought on “Påskpysselsöndagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s