Blå timmen vid Sandö

Förra onsdagen var det dags för det första fototillfället med fortsättningskursen. Vi fotade blå timmen vid Sandö i Vasa, intressant men fruktansvärt kallt. Blå timmen är det skede i naturen en timme före soluppgång och en timme efter solnedgång när omgivningen färgas av ett blått ljus. Att fånga det på bild gick si så där, bättre blev det när jag fick låna ett längre stativ åtminstone. Önskar bara att jag hade mer inspiration till att gå ut och fotografera här omkring också. Nå, tur att jag kommer mig ut en gång i veckan nu en tid framöver.

IMG_1659 IMG_1668

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s