Lite ditt och datt efter helgen

Jaha, kanske dags att starta upp maskineriet nu igen då när det legat nere ett par dagar. Verkligen inte det lättaste efter allt påskfirande som tog på krafterna. Sov som en stock i en timme efter jobbet idag och skulle ha kunnat sova mycket längre.

Men jag har bestämt mig att efter en stund så skall jag snöra på joggingskorna och ta tjuren vid hornen. I höstas sprang jag regelbundet min 4 km’s runda här i byn och det var så skönt. Nu har jag legat på latsidan hela vintern så det är dags att börja om igen, först små korta rundor tills jag känner att jag orkar bemästra hela 4 km igen.

12912753_1693512460910981_427900259_n

Bild från IG @finachristinas. #heevårinno sa hon och plockade fram läderjackan till helgen.

Borde kanske sätta mig ner och gå igenom kommande blogginlägg också. Har på känn att den där perioden smyger sig fram när uppdateringen blir allt mer sporadisk. Så brukar det tyvärr bli för mig när det går mot vår och sommar. Men i år har jag tänkt motverka den! Finns det något speciellt ni vill att jag skall ta upp här om så får ni jättegärna lämna en kommentar. 

Medans jag är ute och springer kan ni ju för all del lyssna på vårt senaste poddavsnitt.

Vi hörs!

6 thoughts on “Lite ditt och datt efter helgen

    1. Tack för din kommentar! Dessvärre så har jag inte så mycket att säga om ämnet, har inga egna barn och eftersom jag har en sån arbetsroll som jag har så väljer jag att inte uttala mig om det heller ur den synvinkeln.

      Gilla

  1. Häärligt! På med löpskorna bara å plugga i bästa musiken å kämpa genom trögheten så kommer km antalet bara i förbifarten! Heijar på dej!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s