10 instagrambilder i mars

Ytterligare en månad har gått och det är dags att summera mars-månad genom instagram. När jag tittade tillbaka och skulle välja bilder så hade jag så många fina favoriter att välja mellan. Mars blev en månad som jag försökte delta i en fotoutmaning, men i slutet av månaden föll utmaningen bort helt. Kanske blev temat för varje dag för svårt för att tolka. Men det var roligt så länge jag inspirerades.. Vill du följa mig på ig så hittar du mig här @finachristinas.

mars1 mars2 mars3 mars4 mars5 mars6 mars7 mars8 mars9 mars10

Ett hjärta i snön // Vikingamiddag på påsken // En del av årets påskpynt // Fotokväll vid Sandö // Det enda som lämnade efter pulkdag med förskolan // Lite vårgrönt på smörgåsarna // Mannen som har lärt och fortfarande lär mig så mycket om livet, pappa ❤ // På bordet på jobbet, nya roliga saker varje dag // Melissa Horn i Vasa // Grannygrey hair.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s