Spara ut en kort frisyr

Jag fotade min nya kofta som blev färdig nu i helgen och passade på att fota några bilder på mitt hår också. Har ju spara ut håret-projekt på gång eftersom jag för en gångs skulle tänkte få till en ny frisyr till sommaren. Så då är det ju roligt att se lite hur det framskrider och det ser du kanske tydligast genom bilder. När jag för första gången dokumenterade mitt hår så hade jag varit oklippt i 8 veckor. Sen dess har jag hunnit färga det, klippa lugg och jämna upp det lite för att inte behöva leva med en ojämn frisyr. I dagens läge ser det ut så här.

håret 16 v

Så nog har det hänt en del på 16 veckor. Egentligen gör jag inget speciellt, tvättar håret 2 ggr/vecka och använder Wellas luxeoil efter varje tvätt. Oljan är återuppbyggande och skall ge håret ny struktur. Passligt för mitt stackars hår som fått utstå en hel del blondering det senaste året. Ja å sen går det väl inte att göra så mycket mer än vänta och klippa luggen när den blir för lång. Nästa uppdatering blir om 8 veckor igen då.

2 reaktioner på ”Spara ut en kort frisyr

  1. Samma projekt jag hade för 5 år sen! He tar se sa pyroman! 😀 Det känns som att det tar evigheter i början, sen låter det bara *svisch* och så får man börja klippa håret hela tiden ;) 

    Gilla

    • Tycker själv att det har växt en hel del sen jag började spara, men visst är det en bit kvar. Haha, tror jag kommer klippa håret mindre sällan sen än när jag hade kort hår. För det om något skall klippas hela tiden. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s