Några bilder från senaste fotopromenaden

Tack! Jag läste alla era fina kommentarer som ni skrev när jag tvivlade på mitt fotograferande. Jag skall skriva svar åt var endaste en av er så småningom. I skrivande stund sitter jag faktiskt och väntar på att få åka iväg på dagens fotoutfärd. Vi skall fota fåglar vid Söderfjärden och den här gången får vi låna objektiv! Skall bli intressant att testa så ser jag ju om det är något för mig.

Istället för att ta upp mera tid tänkte jag visa några utvalda bilder från senaste gång vi hade fototräff, då var det vid Bragegården och strandpromenaden mot Abborrön i Vasa.

IMG_1789

IMG_1859

IMG_1910

2 thoughts on “Några bilder från senaste fotopromenaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s