Finländska favoriter – DesignSandberg

Nu är det ett tag sen jag presenterat någon ny finländsk favorit. Nu under vårvintern ramlade jag över ett fantastiskt ig-konto, @designsandberg, och efter lite mailkontakt med Johanna så bestämde jag mig för att presentera hennes produkter och företag i finländska favoriter-serien.

Johanna inspireras av den nordiska naturen och gör produkter av återanvänt material eller av naturmaterial som linne. I hennes shop på Etsy hittar du snygga kuddar och praktiska små påsar, förvaring för telefonen och penaler. När jag mailade med Johanna så var hon precis i beråd att starta sin Etsy-shop och jag hoppas det kommer gå riktigt bra för henne. Själv är jag lite sugen på att beställa hem något av de snygga kuddfodralen hon har gjort, eller varför inte en liten förvaringspåse för telefonen.

il_570xN.935773383_h3xd

il_570xN.939708234_lhrw

Bilderna är lånade med Johannas tillstånd.

4 thoughts on “Finländska favoriter – DesignSandberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s