Fredagsfrågan #36. Vad spenderar du mest pengar på?

Haha, tror att veckans fredagsfråga är tagen från en av de många blogglistor som cirkulerar på nätet. Åtminstone känns det så. Nå, nu skall jag ge er ett riktigt tråkigt men vanligt svar över vad jag spenderar pengar på.

 • Amorteringar, med två lån blir det en del pengar som dras av kontot varje månad.
 • Bilen, att tanka kostar pengar, jag använder ju bilen varje dag. Plus försäkringar och bilskatt.
 • Mat, vi äter för ca. 200 euro varje månad har vi kommit fram till. Och den mesta av maten äter jag själv.

Jag är inte personen som spenderar väldigt mycket pengar på mig själv, köper sällan nya kläder eller andra attiraljer. Men sen går det i perioder också med summor som jag sätter på mig själv och mitt eget välmående. Mest känns det som om pengarna far sin väg till något nödvändigt men samtidigt sånt som man inte förstår sig på, t.ex. räkningar. Ett tag försökte jag bokföra alla inkomster och utgifter, men när jag inte fick in det i rutin så blev det till slut inte av. Från och med mitten av april nu skall jag försöka med ett matprojekt, men det kommer jag antagligen skriva mer om i bloggen här framöver också.

Vad spenderar du överlag mest pengar på?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

2 thoughts on “Fredagsfrågan #36. Vad spenderar du mest pengar på?

 1. Ja, det är ju det där vanliga tråkiga som räkningar, lån och mat, det där som man inte kommer undan. Förutom det då så är det väl för tillfället kläder (en hel del loppis, där sparar man många slantar jämfört med att köpa allt nytt!) och annat som dottern behöver, blir inte så ofta något åt mig själv numera annat än om det är något jag verkligen behöver. Tidningar lade jag tidigare ner en hel del på, men det har jag försökt minska på.

  Gilla

  1. Tror att i de flesta fall så är det tyvärr så.. Att pengarna far till de mest nödvändiga ekonomiska delarna. Jag köper också en hel del kläder på loppis och andra saker med för den delen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s