Att kvällssudda

Här sitter jag, insurrad i min senaste kofta (bilder kommer i helgen) och kvällssuddar framför skärmen. Det verkar ha blivit en helgrutin för mig att först sova ett par timmar efter avslutad arbetsdag på fredag och sen gå ut på långpromenad. Då orkar jag ju sudda på lite längre också än de vanliga vardagskvällarna.

image

Försöker läsa ikapp mig på Bloglovin också, bloggläsandet har verkligen åsidosatts den senaste tiden och jag börjar väl snart ha två veckor av olästa inlägg. Hohho, så mycket att ta ikapp, ni är så flitiga att blogga. Aja, ser framemot en helg av fartfylldhet. Hoppas solen skiner imorgon och att terrassen ligger i lä, sen skall jag gräva genom garderoben och hitta något trevligt att ta på mig för att kunna gå på vårfest.

Hoppas ni får en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s