Sommarens skor

Ni som följer mig på Snapchat har säkert i något skede sett mina sommarskor. Å vilken beslutsångest jag hade när Intersport sålde låga converse för 50 euro här tidigare. Jag åkte in till stan innan fotokursen en onsdag och stod länge och velade. För det första var det svårt att hitta rätt storlek, eftersom skorna hade haft stor åtgång och sen var det ju valet mellan svarta och vita. Få se hur länge de vita hålls vita, jag har inte vågat ta ut dem på galej ännu.

IMG_2614 IMG_2619

Under vår resa till Kap Verde hittade jag ett par sjukt snygga och billiga sandaler, som jag förstås inte köpte. Å när jag sen skulle gå tillbaka till affären var jag hittat dem så hittade jag inte affären. Så sorgen var stor förstår ni. Jag klickade hem ett annat par från H&M och passade på att beställa sommarens ballerinas också. Det går åt ett par varje sommar ungefär. Så sommarens skor blir ballerinas, sandaler och converse.

2 reaktioner på ”Sommarens skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s