En till stickad kofta

IMG_1947

Under vinterhalvåret har jag stickat ytterligare en kofta åt mig. Hittade garnet i en påse vi fått från vår moster och hittade en passlig modell i en av Novita-tidningarna. Så nu har jag en lång kofta, en kofta med mönsterstickning och så pippitröjan. Får nog lov att ta paus med stickandet ett tag nu, har köpt garn till en dyna men få se när jag orkar ta tag i det. Nu börjar ju utesäsongen ta fart också, har hunnit så lite frön på vår solvarma terrass nu på eftermiddagen också. Men ja, koftan alltså.. den är klar.

2 thoughts on “En till stickad kofta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s