Fredagsfrågan #37. När är du som lyckligast?

Lycka, det kan sättas in i både små och stora saker. Jag kan vara väldigt lycklig över en liten materiell grej som får min vardag att fungera bättre och jag kan vara enormt lycklig över en specifik stund med människor jag tycker om.

DSC_0082

En av de stunder när jag känner mig som lyckligast är i närheten av havet, oavsett om det är i en båt eller på en strand vid en villa. Havet ger mig sådan ro, att sitta och blicka ut över det och förundras över hur det ena stunden kan vara spegelblankt och i nästa går stormande vågor. Samtidigt hyser jag oerhörd respekt för havet, oavsett hur vackert och trollbindande det kan vara.

Sen är det alla de där små och stora stunderna omgiven av vänner och familj. Å varje helg när min fina sambo äntligen kommer hem igen efter en arbetsvecka så kan jag bara sitta och titta på honom en lång stund och konstatera att jag är så lycklig.

När är du som lyckligast?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

4 thoughts on “Fredagsfrågan #37. När är du som lyckligast?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s