Bloggnistan är borta

Med handen på hjärtat och utan desto mer krusiduller kan jag ärligt säga att jag har tappat bloggnistan. Intresset för att både läsa bloggar och försöka blogga själv har svalnat betydligt den senaste månaden. Å jag vet inte varför, har inte haft lust att ta reda på ens.

Jag har gjort en hel massa roliga saker den senaste tiden, men inget som jag känner att jag ens vill försöka blogga om. Det känns så enformigt, vem har ens intresse att läsa om att jag gått på bio, legat på soffan eller sett Superhurri-dokumentären på tv. Eller jo, visst vill jag uppdatera om min vardag.. På ett enkelt sätt, på ett roligt sätt. Men alltså jag vet inte.

Så här med deklarerar jag bloggpaus för Fina Christina på obestämd tid! Om jag kommer tillbaka eller ej, det återstår att se. Ha en bra vår och tack för att ni har kikat in!

10 thoughts on “Bloggnistan är borta

  1. Tråkigt att höra! Men jag förstår dig, har själv varit där. Man kan ju inte tvinga sig om man inte vill. Hoppas du hittar gnistan igen så småningom och kommer tillbaka, kommer definitivt att sakna dina inlägg! Kram! ❤

    Gilla

  2. Nej vad tråkigt! Men jag förstår känslan, har ju samma på gång jag med just nu. Blogga när du vill och har lust igen! Det ska ju vara roligt, inte ett tvång!

    Gilla

  3. Tråkigt att de blev så. Jag tycker om att läsa din blogg. Burkar läsa den då och då. Jag hoppas att du kommer tillbaka! ❤ skulle vara tomt på bloggvärlden utan dej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s