Att blogga i ett städat hem

Vet ni, jag sitter i ett städat hem och bloggar. Vet inte när det här hemmet har sett en golvmopp sist alltså, kanske till påsk? Men nu har jag tänkt på det hela veckan och eftersom jag somnade ifrån städandet igår så passade jag på att få det gjort idag.

IMG_2786

Sen belönade jag mig med en tunnbrödsrulle med laxröra och en lagom kall öl i det sista solskenet på verandan. Fast det jag egentligen ville visa er är mitt sjukt snygga telefonfodral. Så jag alltså! Märks att det håller på att bli mer och mer vår, eftersom jag dras mer åt det blommiga hållet igen.

Så, nu är både jag och hemmet redo att fira vappen tillsammans med sambon och några vänner. Det utlovas sol imorgon så jag hoppas förstås att vi kan äta ute imorgon kväll. Vad ska ni andra hitta på denna helg? Hoppas hur som helst att ni får en fin en.

8 thoughts on “Att blogga i ett städat hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s