Fredagsfrågan #38. Vad gör du helst en regnig dag?

Nu har det var en del regniga dagar den senaste tiden, så jag har faktiskt börjat på ett nytt handarbetsprojekt. Men förhoppningsvis är regnet ett minne blott nu en tid framöver så att vi kan få njuta av vår och värme istället. Men ja, vad gör jag då helst en regnig dag?

IMG_2788

För det mesta parkerar jag mig i soffan, antingen med en bok eller så med något handarbete. Ibland lyckas det till och med så bra att jag besöker gymmet. Den senaste veckan har jag inte varit på gymmet alls, p.g.a sjuk hals och lite känningar av en förkylning. Har inte velat förvärra det så har tagit en frivillig paus men längtar så att få träna igen.

Så ja, oftast soffan men ibland också gymmet under en regnig dag. Fast de flesta regniga dagar klär jag bara på mig min röda regnrock i storlek xxl och ett par röda stövlar och går ut i regnet med dagisbarnen.


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

2 thoughts on “Fredagsfrågan #38. Vad gör du helst en regnig dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s