Fyra, på olika vis

Vet ni, efter imorgon har jag fyra helt lediga dagar. Fyra dagar när jag får ägna tid åt vad jag vill! Så skönt, så skönt och nästan så att jag har nedräkning. Men först skall det firas mammor på jobbet, simmas med halva barngruppen och njutas i solen. Sen kanske jag somnar som en klubbad säl på soffan här hemma, eller ställer till med muffinsbak för att fylla frysen.

IMG_2776

Sedan vi sist pratades vid så har jag hunnit fira både valborg och första maj, det sistnämnda hemma hos föräldrarna med kameran i handen. Jag har också tagit steget och öppnat ytterligare ett instagramkonto. Jag älskar ig och det enkla sättet att förmedla små och stora saker. Det senaste i raden av konton heter @bildstina och där laddar jag upp mina foton. Antingen de jag tar med mobilen, som ibland blir riktigt bra, eller så de där riktiga som tas när jag anstränger mig med kameran. Det är så enkelt och så kravlöst på något vis. Så ja, fyra instagramkonton och fyra dagar ledigt, inte så illa!

En reaktion på ”Fyra, på olika vis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s