Att prioritera annat

Jaha, här går hon och lämnar oss med de där evighetsfrågorna.. Hur länge ska vi behöva läsa om dem då? Ja, vet ni.. Jag har haft er och bloggen i tankarna flera gånger under den senaste tiden. Hade ju tänkt att jag skulle hinna med lite under mina fyra lediga dagar förra veckan. Men tji fick jag, istället har jag tagit vara på tiden på så många andra sätt. Tids nog lär ni få se och läsa om vad jag har gjort men ännu får det lov att vara lite hemligt.

Å podden har helt stannat av också, det var ju inte alls vår mening men vi har båda haft lite fullt upp här. Nog för att jag kommer på nya poddämnen nästan varje dag så kanske vi snart kan få till ett nytt avsnitt. För ni ska inte gå och tro att vi har kastat in handduken!

Hade tänkt lägga in lite trevliga bilder här också, men kameran vägrar samarbeta med datorn så det får lov att bli en annan dag. Ha det bra tills dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s