Tio instagrambilder i april

Ja, det är kanske dags att sammanfatta april genom instagram också. April var en ganska rolig månad, jag hade en massa planer men flera av dem blev strukna under månadens gång. Nå, inget ont som inte för något gott med sig. Mitt konto hittar ni på @finachristinas.

april1 april2 april3 april4 april5 april6 april7 april8 april9 april10

Älskade vatten, vid stranden där jag lärde mig simma // En text som passade så bra efter den kvällens promenad med Michaela // En av mina mindre ombloggade intressen är geocaching, här i Sundomskogarna // Ett rama zoomobjektiv // Bandanapiff för att orka spara ut håret // Lite stuff till våren // En passande bild efter att jag skaffat gymkort // En hög med intressanta bibbaböcker // En fredagskvinno // Å lite fredagsfeeling på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s