Fredagsfrågan #39. Vilka låtar lyssnar du mest på nu?

Vi, idag kommer jag vara så pass tråkig att jag skall berätta för er att de låtar jag lyssnar mest på just nu spelas på radio. Jepp, den enda gången de senaste veckorna jag lyssnat på musik är när jag kör bil och då är det alltid Loop-kanalen som spelar. Så här hittar du en lista på de mest spelade låtarna på loop, det är dem jag lyssnar på nu.

IMG_2846

Men, när jag riktigt bjuder till så är det någon av mina andra spotify-listor som spelas. Under våren blir jag speciellt nykär i gamla svenska låtar och så en och annan sommarplåga. Ibland går jag tillbaka och spelar musik från flera år tillbaks och minns hur det var då och vad vi gjorde då. Å dansband förstås, dansband och sommar är en toppen kombination.

5 thoughts on “Fredagsfrågan #39. Vilka låtar lyssnar du mest på nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s