Önskelista för maj

Här har halva maj gått innan jag kommer ihåg att göra en önskelista för denna månad. Om ni vill kika tillbaka på önskelistan för april så hittar ni den här. Jag kan ju säga som så att födelsedagsönskningarna ändrades och det ganska radikalt, men en muminmugg fick jag av sambon. Å ett kameraobjektiv köpte jag två dagar efter min födelsedag, så kanske en kan räkna till det till presenter då också.

Men jogga, ja där får jag skriva HAHAHAH! För vet ni, jag gav upp.. Jepp, jag var ute och sprang en dag och konstaterade för mig själv att nä Stina, just nu är joggandet inget för mig. Kan det månne bero på att jag har ett nytt gymkort och att gymmet lockar betydligt mera, antagligen. Så önskelistan för april fick en del förändringar i sig.

IMG_2817

Systerdotterns händer får stå som modell, 1 maj njöt vi verkligen!

Av de dagar som är kvar i maj önskar jag mig: tid att njuta, energi att fixa, en helg på villan och många svettiga timmar på gymmet. Kanske min plan om att gymma 3 ggr/vecka äntligen börjar fungera. Hittills har det varit fullspäckade scheman och en lindrig förkylning som satt käppar i hjulet.

2 thoughts on “Önskelista för maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s