Fredagsfrågan #40. Vilken är din nästa målsättning i livet?

Vad intressant att jag drar just denna fråga ur bloggburken nu, speciellt eftersom jag satt och grunnade på det här med bullet journal igår. Om ni vill veta mera om vad en bullet journal är så rekommenderar jag denna hemsida, fast den är på engelska.

Hur det kommer sig att målsättningar och b j hänger ihop råkar vara för att jag hittade en intressanta grej på Pinterest igår som hade att göra med målsättningar, tio olika områden i livet osv. Så om det blir en journal eller ej, återstår att se mot hösten. Känner att jag inte behöver någon just nu när sommaren är på gång.

Men målsättning var det ju vi skulle fundera på nu. Jag tror att min målsättning för maj-augusti får vara att lugna på tempot och njuta. För så snabbt som det går nu så är snart sommaren ett minne blott.

IMG_2795

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s