”När jag var i din ålder så…”

För en vecka sen fyllde jag år, 27 år. Den hastigt påkomna bloggpausen grundade sig nog mycket i att jag plötsligt insåg min ålder. O-M-G! 27! Det är väl nu jag borde gifta mig/skaffa barn/göra något vettigt av livet m.m. Tankarna yrade runt runt och helst av allt hade jag velat krypa neråt på åldersstrecket och typ bli 24 eller något. 27 känns så vuxet och som att jag borde ha saker och ting ”på radin”.

Men, sen tänkte jag om.. Tankarna kom till mig när jag satt och värmde mig framför öppna spisen vid villan, rödvin i glaset och världens godaste choklad att njuta av. Jag tänkte så här: var glad för det du har nu istället för det som någon annan tycker att du borde ha.

Jag heter Christina, jag är 27 år och jag bor i vår gemensamma radhuslägenhet med min sambo. Jag har ett jobb att gå till varje dag, som dessutom är en tillsvidare anställning och snart har varit det i tre år. Jag har en familj som stöttar, hjälper och glädjs med mig. Jag har en kropp som är lagom frisk och stark. Jag har massor av drömmar och planer att förverkliga. Jag är kanske inte den bästa på att städa och hålla hemmet prydligt, men jag älskar att inreda. Jag har intressen som för det mesta håller mig inspirerad och intresserad. Jag skriver blogg, jag gör podd och jag instagrammar när jag har tid och lust.

Jag är bra.

IMG_2844

Årets födelsedagspresent från mig själv och föräldrarna blev en… flythalare! Har redan hunnit pröva den två gånger ute på havet och jag kan inte förstå att jag klarat mig utan denna sköna dräkt så där länge. Håller mig varm och torr under våra båtfärder nu och eftersom de har blivit rätt långa är det en välbehövlig investering.

2 thoughts on “”När jag var i din ålder så…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s