Att hitta inspirationen

Lördagmorgon, en välbehövlig sovmorgon, lite fix och så iväg in till Vasa. För tredje gången deltar jag i Frukostflickornas event och det är som balsam för själen. Varje gång är det lika spännande att se vilka nya människor du möter och vilken energi dessa träffar ger.

IMG_2904

För mig ger dessa underbara träffar en massa energi och inspiration. Sen jag kom hem har kameran gått varm och jag har ännu några bilder jag vill förverkliga till olika inlägg. Å Raawkas frukost, to die for! Det harmar mig så att min mixer är sönder, så jag kan inte tillverka smoothies just nu. Annars tror jag att jag skulle föräta mig på dem, så gott och så enkelt.

Så ja, inspiration i överflöd bjuder lördagen på. Nu borde jag bara göra något vettigt med energin också. Typ, städa…

4 thoughts on “Att hitta inspirationen

  1. Frukostflickornas evenemang ser ut att va så himla mysiga, sku definitivt delta om nå liknand sku ordnas här! 🙂 va allt brukar ni gör förutom att äta frukost? Brukar dom ordna föreläsare å annat skoj?

    Gilla

    1. Det är fantastiska evenemang. De två tidigare har innehållit en kort inspirationsföreläsning och så frukost. Idag så prata Michaela litegrann åså fick vi fixa en egen bukett med blommor tillsammans med Anemone (blomsteraffär i Vasa).

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s