Att starta sommaren på Faros

Under studietiden hade vi fin sammanhållning med hela vår klass, men det var speciellt tre tjejer som var lite extra. Sen vi blev klara med skolan för fem år sen så har vi försökt se till att träffas 1-2 gånger per år. Igår hade vi bokat bord på fartygsrestaurangen Faros i Vasa och där satt vi tillsammans med Stafettkarnevalsgäng och komikern Magnus Betner som hade haft show på Ritz tidigare under kvällen.

IMG_2960 IMG_2954

Just den här vänskapen är en sån så att det kan gå långa perioder utan att vi träffas och så när vi väl gör det så känns det som om det var igår och vi kan ta upp samtalsämnena var vi slutade sist. Oftast handlar det en del om vår gemensamhet, studietiden och arbetet. Men också andra spännande saker avhandlas under dessa kvällar.

Maten och stämningen ombord på Faros var verkligen fantastisk och vi fick en fin sommarkväll tillsammans. 

IMG_2958

2 reaktioner på ”Att starta sommaren på Faros

  1. Åh Faros är ett av mina absoluta favoritställen i Vasa, det är ju bara SÅ mysigt! Och vad kul att Betnér var där, du skulle ha tagit en bild 😉 själv fegade jag ur när jag gick 10 meter bakom honom i Jeppis i höstas haha…

    Gilla

    • Jaa, hoppas det finns tid att sitta p deras terrass fler kvällar denna sommar. Vi tänkte nog på det, men lät honom äta och dricka i lugn o ro. (Han såg lätt berusad ut, stackarn.)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s