Vårt fjärde rum, terrassen

Fast än söndagen inte bjöd på solstrålar direkt från morgonen så passade jag på att fota några bilder från vårt fjärde rum. Ja, sommartid blir vår terrass ett fantastiskt fjärde rum som vi utnyttjar så mycket vi bara hinner. Igår kväll beställde jag också en ordentlig myggdörr så att terrassdörren skall kunna stå upp nu utan att de där förskräckliga krypen hälsar på inomhus.

IMG_2993

Halva terrassen börjar vara inredd för sommarhalvåret och det är bara lite växtlighet som saknas. Tror det får lov att vänta nån vecka än, jag är sugen på små söta blommor i fina färger att pryda alla mina krukor med. Under fotograferingstillfället fick den fina blombuketten från frukostflickornas event pryda bordet.

IMG_2991 IMG_2989

Å vet ni, hyllan är helgens fynd från findit. Jag satt på terrassen i lördags och planerade lite hur vi ska ha det där, sen så kom jag på att jag nog vill ha en hylla dit i ena hörnet. Kollade findit och råkade på denna hylla, för en tia och dessutom här i Kvevlax. Som hittat! Funderar lämna den i den ljusa färgen men först hade jag nog tänkt måla den. Vad skulle ni göra?

IMG_2988 IMG_2980

7 thoughts on “Vårt fjärde rum, terrassen

  1. Jättemysigt! Härligt med ett extra rum sommartid. Vilket fynd hyllan var! Blir nog fin hur du än gör, om du bestämmer dig för att måla den eller lämna den som den är.

    Gilla

      1. Ja, vi får hoppas på en riktigt varm och skön sommar så man kan vara ute så mycket som möjligt! Själv har jag börjat sakna ett utekök, i söndags när det blev så där varmt och fint kändes det som synd och skam att gå in och laga mat, hade mycket hellre hämtat ut det jag behövde och lagat maten där ute i stället!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s