En första titt på gubbesskatan

Vi har ju hunnit spendera några nätter redan vid villan och nästan varje helg nu hoppas jag att vi kan åka ut dit. Fatta hur jag kommer njuta när vi får vår gemensamma semester och kan spendera flera dagar där om vädret tillåter. Det är ju nog vädret som sätter sina käppar i hjulet om vi kan åka eller ej, med tanke på att vi har 30 minuters båtväg och nästa är Sverige, typ.

Men förstås vill jag visa er några första glimtar från vårt ställe. En fantastiskt stor villa, som kräver lite omvårdnad men ändå var det bara för oss att städa ur den och börja använda. Så på så vis är det fantastiskt skönt att ha en egen plats. Hela två våningar med kök, allrum, skrubbar 3 ”sovrum” och ett litet allrum på vinden. Vad vi skall fylla alla dessa rum med återstår att se. Men ja, några första glimtar när vi var där för första gången. Tids nog skall ni få se inredningen.

IMG_8493 IMG_8498 IMG_8500

Fatta glädjen, här finns 4 korgstolar, ett stabilt köksbord och en vacker kökssoffa. Dessutom en del andra trevliga möbler som så småningom får hitta sin plats. Fåtöljen innanför dörren hoppas jag att skulle få ny beklädnad sen i något skede. Så ja, projektet är i gång och det kliar fruktansvärt mycket i mina inredningsfingrar.

5 thoughts on “En första titt på gubbesskatan

  1. Låter ju helt fantastiskt med två våningar och så många sovrum, blir ju bra att ha gästrum om ni får besök! Ska bli jättespännande att få se resten av rummen och inredningen, och visa gärna bilder utifrån också! ☺
    Med så pass lång båtväg är man nog rätt så beroende av väder och vind då man ska åka ut jo, och hemfärden kräver lite planering också så man inte blir fast i någon storm eller oväder. Men att få ta båten och åka ut till sin paradisö måste ju vara den ultimata avkopplingen, att verkligen få lämna allt bakom sig och bara njuta! H. En som också drömmer om en alldeles egen villa och inte bara använda släktens pyttelilla stuga med allt vad det innebär att dela med andra…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s