Fredagsfrågan #43. Vad skulle du göra om du inte bloggade?

Ja, vad gör jag när jag inte bloggar? Som ni märker så är mitt bloggande  ganska sporadiskt just nu. Jag finner helt enkelt inte ro att sätta mig ner framför datorn. Å ibland finns det inte heller tid att sätta sig här. Jag sörjer det, för jag gillar att blogga men samtidigt finns det delar av mig som njuter så förskräckligt.

Vad skulle jag göra om jag inte bloggade alls, om Fina Christina inte fanns? Jag skulle antagligen leva precis som jag gör nu. Läsa en hel del böcker, handarbeta, träna och njuta. Vissa saker skulle jag kanske göra mera av, andra mindre och en del saker skulle helt enkelt lämna bort. Jag tror inte att livet skulle vara så mycket mer annorlunda än det är nu. Kanske skulle jag fotografera mindre, ja det skulle jag. Eller så skulle jag fotografera annorlunda saker, mera natur.

Bloggen ja, den får lov att fortsätta så här sporadiskt över sommaren. Så får vi se sen hur den utvecklas, för jag håller fortfarande fast i detta. Å det finns så många tankar som behöver finna plats först innan jag vet vart allt ska ta vägen och hur det skall gå. På återseende!


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

One thought on “Fredagsfrågan #43. Vad skulle du göra om du inte bloggade?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s