Att gilla läget

Jag har beslutat mig för att inte haka upp mig på vädret denna sommar, regnar det så regnar det! Istället tar jag tillfället i akt och tar en rätt lugn helg. Laddar upp för massivt midsommarfirande med att planera mat och skriva listor så att jag inte glömmer handla något. Hade ju hoppats på att sambons lediga vecka skulle infalla denna kommande vecka men tyvärr kan en inte få allt. Som tur får vi fira midsommar tillsammans med goda vänner och en massa mat ute i skärgården.

Oh well, slänger in några bilder från vårt paradis också.

IMG_2995 IMG_2996

Favoritkorgstolen, där kan jag sitta och spana ut över havet. Sen senast jag var där så har den tätvuxna granen på första bilden fått ryka. Bakom den finns en pir som skall bli bryggplats och så vårt ”grillhus”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s