Fredagsfrågan #45 . Vart reser du helst?

Jag är en sån typ som älskar sol och värme så allra helst reser jag ju till en sån plats. Visst skulle jag bra kunna tänka mig att kombinera stadssemester med sol och bad, men samtidigt så har jag inte så stort intresse av att gå omkring och kika på diverse gamla hus och sånt.

I första hand reser jag för att få koppla bort och njuta, i andra hand för att få se något nytt. Just nu har vi faktiskt ingen annan resa än vår förlängda weekend till Åland inbokad. Visst sitter jag och funderar på att det skulle vara skönt med en solsemester i vinter men om det blir av eller ej får tiden och ekonomin lov att utvisa.

Vart reser du helst? Är du en sån typ som gillar strandliv eller skall det vara utflykter och sightseeing?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s