Fredagsfrågan #46. Hur ser dina framtidsplaner ut?

Framtiden, planer, drömmar.. Ett ämne jag sällan tröttnar på att fundera kring, diskutera eller läsa om. Jag har tusen planer och minst lika många drömmar. Om vi säger idag att framtiden är ett år framöver så kanske jag kan skriva ner lite mer kring mina planer och drömmar.

För det första… så skall jag studera igen! Litegrann, så där 4 närvarodagar/termin från och med hösten. Jag skall läsa in mig på ledarskap inom dagvården. Hela paketet på 25 sp beräknas ta tre terminer och jag har på känn att det kommer bli intensivt, men lärorikt.

För det andra… Så seglar mina tankar ständigt iväg mot ett hundliv. En liten kompis som håller mig sällskap och som jag kan få värna om. Nu börjar siktet vara inställt, nästa sommar hoppas jag hitta hunden som tar både mig och min sambo med storm.

För det tredje… Jag skall satsa på mitt mående. Jag har sagt det så många gånger förr men nu måste jag verkligen ta tag i det känner jag. Äta vettigare, utnyttja gymmet mer. Åtminstone kosten borde jag nog se över ganska snart, kanske semestern är en bra tidpunkt att starta på.

Allt det där andra får vänta.. Jag vill inte stressa fram några stora beslut alls. Så länge jag har vårt hem, vår kärlek och fina vänner samt familj runt omkring så är det mer än nog. Jag har allt jag behöver just nu och jag är lycklig!


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s