Semesterblogg vol. 4

Ja så var vi hemma igen, egentligen kom vi redan på lördag men först däckade sambon av någon underlig förkylning och sen fick jag mig en släng av den också. Har skickat iväg sambon på hans sista arbetsvecka innan semestern och själv försöker jag återhämta mig gårdagens febriga tillstånd. Efter dusch och lite mat så känner mig relativt kry igen.

Jag har en semestervecka helt för mig själv där jag har tid att landa och göra precis vad jag vill. Ofattbart skönt! Nog har jag en lista på saker jag vill göra, eller snarare borde göra. Men jag tänkte att det får bli som det blir, översträckat eller ogjort.

Hoppas ni får en fin vecka, själv längtar jag så efter att bli frisk och få besöka gymmet igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s