Semesterblogg vol. 5

Så är det helg och min andra semestervecka börjar snart vara ett minne blott. Fast nu är det iofs. rätt roligt eftersom sambon också är ledig. Här hos oss har vi nyss ätit frukost och skall snart packa bilen och bege oss ut på havet. Under helgen står det båtklubbsutfärd, Snäröirsdans och kompishäng på agendan. Skönt att vara lite social när jag levt som en eremit hela veckan.

IMG_3442

Här om dagen när vädret visade en sämre sida så passade jag på att sträcklyssna på Svenska Yles podd Knapphandlaren. Själv kommer jag inte ihåg bomben i Jakobstad alls, fast jag då var 10 år. Men att i efterhand få lyssna till vad som hände var verkligt spännande, speciellt eftersom jag bott i Jeppis i 3 år och rört mig mycket på just de där gatorna. Så orkar du inte läsa böcker i sommar men vill lyssna på något så rekommenderar jag Knapphandlaren, en podd i fyra delar.

Hoppas ni får en skön helg och så hörs vi igen i början av nästa vecka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s