En kärleksfull helg

Sköna söndag! Trots den sena timmen igår vaknade jag redan kl. 9, pigg och alert. Har sedan dess suttit och jobbat lite med el blogo, försökt boka in en podd-inspelning med Silje och förstås funderat över kommande vecka.

Vi hade en fantastisk kväll igår på den fina kärleksfesten, M & J är verkligen som gjorda för varandra och det var både känslor på ytan och på djupet under hela dagen och kvällen. En så vacker fest och välordnad på alla vis.  Ni som följer mig på Snapchat såg kanske en del filmsnuttar från kvällen igår. Ni andra kan passa på att börja följa mig eftersom jag lovar snappa flitigt från Åland. Sök på stiiniwiini så hittar ni mig.

Så nu laddar jag för den sista semesterveckan med lite fler jordgubbar och planering.

IMG_3497

2 thoughts on “En kärleksfull helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s