Podden är tillbaka!

Igår fick vi äntligen till det igen, en paus i allt annat och en chans att prata över Skype jag och Silje. Vårt babbel resulterade förstås i ett rykande färskt avsnitt där vi uppdaterar varandra om livets gång.

IMG_3504

Den som är betydligt duktigare att redigera fick äran att ta sig an avsnittet och ganska snart plingade det till i min telefon och vi hade avsnitt nr. 14 redo för den stora massan. Så vi är tillbaka, med ny inledningsmusik och eventuellt lite utvilade. Nu lovar vi och svär att det inte skall dröja riktigt lika länge till nästa avsnitt och som vanligt kommer du i kontakt med oss via autrebloggen, instagram eller facebook-sidan. Vill du vara riktigt privat kan du också maila oss poddsondagsoppet@gmail.com. Så ja, varsågoda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s