Fredagsfrågan #48. Vilken är den bästa bok du läst?

Jag är en bokmal. Bara under semesterveckorna har jag läst 6 st. böcker. I fjol hade jag som mål att läsa minst 2 böcker i månaden under hela året och på så vis ha läst minst 24 böcker på ett år, den totala siffran blev 25 st. Så jag klarade ju mitt mål. Nå, i år är målet att öka läsandet och läsa 36 böcker, i skrivande stund står det 21 st. böcker på min lista9

Men mitt läsande går också i perioder. Under studietiden, både till btgl och specbtgl, läste jag betydligt mindre, eftersom jag fick tillräckligt av att läsa all studielitteratur. Sällan kommer jag ihåg böcker jag läst, eller jag kan komma ihåg dem när jag ser dem men sällan vad de handlade om. Idag kommer jag rikta om frågan på så vis att jag lyfter fram den bästa bok jag läst i fjol och i år. För att börja fundera över tidernas bästa bok känns allt för svårt.

IMG_3502

Den bästa bok jag läste 2015 var nog Odinsbarn av Siri Pettersen. Jag är annars ingen fantasyperson, men just den boken var väldigt rolig att läsa. Hittills i år har jag läst många bra och framför allt otippade böcker. Årets bästa bok hittills är ändå Kärleken till livet skriven av Marie Fredriksson & Helena von Zweigbergk.

Om du har läst någon riktigt bra bok den senaste tiden, tipsa gärna i kommentarsfältet.


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

7 thoughts on “Fredagsfrågan #48. Vilken är den bästa bok du läst?

  1. Jag gillar att läsa böcker. Min favorit bok är Soul Surfer, Heaven is for real och Octoberbaby 🙂
    Har alla böckerna av Narnia. Har läst dem hur många gånger som helst. Men nu så tar jag en lång paus med de böckerna.. Till jag blir bok-sugen att läsa den igen 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s