Att vänta ut något

Helg igen, på måndag börjar allvaret när förskolan kickar igång igen. Jag passade därför på att sluta lite tidigare idag för att vara riktigt utvilad och taggad på måndag. Nå, i skrivande stund sitter jag mellan varven och filar på mina 100 mål och så väntar jag förstås på att vinden skall mojna.

Vi är på väg ut till villan, efter att ha haft paus i tre veckor skall det bli otroligt skönt med en villahelg. Vädret ser inte ut att bli det bästa men jag kommer nog gardera mig med både stickning och böcker. På tal om stickning, jag har en enorm beslutsångest över vilket handarbetsprojekt jag skall ta tag i nu. Får väl lov att sticka några fler disktrasor innan jag kommer på om det är sockor, vantar, en mössa eller något helt annat som får ta plats på stickorna. Ni andra som handarbetar, vad har ni på gång?

IMG_3524

Den senaste Novitatidningen bjöd på en hel del intressanta mönster och kreationer. Jag lovar förstås att visa upp vad som är på gång sen när jag väl bestämt mig för vad som stickas.

Hoppas ni får en skön helg, jag tänker minsann njuta!

2 thoughts on “Att vänta ut något

  1. Har i helgen stickat på min första tröja ever. Köpte ett mönster på Ravelry, mönstret heter Il grande favorito. Så kul! Och lite spännande, vet ju inte ännu om den kommer att passa. Hoppas på det eftersom garnet var allt annat än billigt hehe 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s