Spontant är alltid roligt

Jag är lite trött idag, det blev en spontan utekväll med några av tjejerna igår. Vi inledde hos oss på terrassen, kanske första och enda kvällen i år. Sen blev vi inskjutsade till Vasa och hann med både O’malleys och Ollis under kvällens gång. Det var så roligt att sitta på torget imorse halv fem och äta vårrullar från Dongnai och konstatera att det spontana oftast är roligt. Men nu blir det nog inte Vasas krogar på ett tag, så där två gånger i året räcker bra nu för tiden.

Samtidigt är det också roligt att inse att det är möjligt att få vänner även när du blir äldre. Ofta så kanske man tycker att vänner är något man får under småbarnsåren och under tiden du går i skola. Men jag har också lyckats få fina vänner sen jag började jobba och flyttade till Kvevlax. Härliga tjejer som jag allt som oftast har väldigt roligt med och gårdagen var inget undantag. Tack tjejer, det här gör vi om igen, nästa gång på kräftkalaset. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s